Sabtu, 7 Mei 2011

Doa Ibu sampai ke syurga




"selamat menyambut hari ibu sedunia" happy mother day...selamat hari ibu buat mama ku FATIMAH HJ. MAHLAN pengorbanan yang kau curah sehinggalah aku menjadi insan yang telah membuatkan kau tersenyum...

sweet memories with mama
ne dialog pg tadi sebelum ND nak g opis, antara ND ngan mama ND:-
ND.>ma, (sambil salam tangan mama) selamat hari ibu! =D
mama.>terima kasih...selamat hari ibu je kah?
ND.>ya la...(sambil ketawa) ...pada hal dalam hati ND, ND tau mama nak minta $ hihihi sowi mama ND terkasi tau kat teman ND wahhh, ampun!!!
mama.> hemmm sambil sambung buat keje dapur (buat pau dalam kukusan)
ND.> dalam hati ND biar je lah rahsia ape yang ND nak bg mama.
mama.> baik-baik jalan.
ND.> ya..
~selepas abis keje jam 1 ptg...~ dlm perjalanan balik (alamak esok la hari ibu ni) sampai je kat rumah ND kasi tau mama ND...
ND.> ma, esokla hari ibu ni..(sambil ketawa bedekah-dekah)
mama.> tak kisah...so kalau cam tu celebritekanlah mama kat KK sok...
ND.> tak de hal...sambil menyelam minum air coz mmg sok tu nak pegi KK pun sal nak cari baju utk majlis tunang ;)
mama.> senyum.. :)) mama nak minta beli baju... dan lunch kat kifci.
ND.> ma, mama cakap je apa yang mama nak...kain, seluar tuk jalan2 dll
mama.> ok tQ
ND.> dlam hati terasa kesayuan di hati mama =( sedih tau nmpk cm berair je mata mama
~SEKIAN~

5 comments:

Berry Hardisakha berkata... Reply To This Comment

bw,silahkan ambil award..follow me dan like, kalau mau beramal bantu juga situs adik2 rohis dgn follow http://www.rohis10.co.cc/

Berry Hardisakha berkata... Reply To This Comment

bw,silahkan ambil award..follow me dan like, kalau mau beramal bantu juga situs adik2 rohis dgn follow http://www.rohis10.co.cc/

EyZah_97 berkata... Reply To This Comment

Askum,sis...
ksah bnr ni kan??
Krim slm sma bbu timah,sis...

NURULIZZAH HIDAYAH BINTI MUSA berkata... Reply To This Comment

@Berry Hardisakha keep it up!

NURULIZZAH HIDAYAH BINTI MUSA berkata... Reply To This Comment

@EyZah_97 Wa'alaikumusalam..mmg pn cite benar..nape x caye ke...kuang3 (bukn palsu 2 tau)..ok dah kasi tau...