Isnin, 28 Mac 2011

terkilan


baru first comment...dah buang entri.....dahsyat

aku punya hati & perasaan, sbb tu comment yg aku lontarkan aku cube jauhi tuk nyakitkan hati orang..kerna aku fikir kelak diri ku diperlaku begitu juga.

tak taula  mgkin dia rase hebat sgt..so tak mo menerima teguran ikhlas or teguran sebagai rakan blog.....TAU DIRI INI BARU JE DLM DUNIA BLOGGING...
klu slh tolong tunjukkan

4 comments:

Pink Diva berkata... Reply To This Comment

As Salam..

Sabar la dear..memang certain blogger buruk perangai ,sumbunk dan rasa hebat sgt..I knew coz sya pernah alaminya before..

Advice for you,biar la mereka buang,penting kita komen dgn hati yg ikhlas ...:)

so cheer up girl..!

namapenuh berkata... Reply To This Comment

wa'salam, Pink Diva :)
thank's support me...u terbaik dihati sy.

Muhammad Khairul Fahmi berkata... Reply To This Comment

cayoooo sis..

Nurulizzah Hidayah binti Musa berkata... Reply To This Comment

Adik Fahmi>>>cayooo adik juge :)